Bloggen lever igen: HCBB mot Hamburg!

HCBB, ett vanligt korplag som dansade en sommar och sedan försvann?
Inte alls, snarare tvärtom - HCBB lever som aldrig förr.
Här kommer information om vinterns planer för Sveriges mest älskade korplag - Hardcore Baby Boys.


Oförskämt tyst på HCBB-bloggen den senaste tiden. I några månaders tid har skolan tagit knäcken på grabbarna men efter det långa uppehållet är nu HCBB hetare än på länge. Anledningen stavas H-A-M-B-U-R-G.
20 november styr sju av lagets medlemmar (fem spelare och två i organisationen) till Tyskland för fotboll och övrigt nöje, det vill säga en hel del alkohol. Detta är grabbarnas första utlandsresa tillsammans och givetvis kommer de göra allt för att hålla den guldfärgade fanan högt under premiärvistelsen i der-, die- och das-landet.

En annan sak som i höstmörkret vrider upp HCBB-termometern på maxnivå är genombrottet på Facebook. En av lagets mest framträdande pjäser tog saken i egna händer och producerade en tung quiz om Sveriges hetaste korplag. Quizet består av 18 frågor och testar dina kunskaper om det lag som dominerade på den gröna mattans schackbräden i somras.

HCBB vill med det här inlägget be om ursäkt för inaktivitet på Bloggen och samtidigt visa fansen att Sveriges hetaste korplag inte är på väg att vittra sönder och läggas ned. Tvärtom, vi är tyngre än på länge och går nu in i vintervila där vi alltså ska vidga våra vyer och spana in Tysklands näst största stad, allt medan FC Meatspin och övriga skitlag faller i glömska när snön så småningom kopplar greppet om de grönfärgade, härliga gräsplaner där HCBB gång på gång bekräftar sin starka ställning i fotbollssamhället.
Väl mött för en ny säsong. HCBB - wir sind immer da. Vi är alltid där.

RSS 2.0