Det ryktas........

. Nu publicerar vi en ny serie här på bloggen, någon eller några gånger i veckan kommer det att läggas upp en en lista gjord av fansen och styrelsen om vad som ryktas hänt under veckan.

.. Att delar ur HCBB:s trupp äter ohälsosam kost till vardags
.. Att det finns en bög i våra antagonister FC Meatspin, det ryktas att han gillar att tjuvkika på de andra spelarna när de befinner sig i omklädningsrummet. Men det är även känt att han gillar att antasta yngre flickor, bög och pedofil, vad ska man säga
.. Att en supporter ur de trognaste leden skrivit kontrakt med en motsåndarklubb, hycklare. Det sägs även att denna men är  alkoholiserad och spelmissbrukare, Jan Ove Walldner?





..

BILDEXTRA: HCBB-stjärnans kupp mot Jihde: "Hoppas jag kom med i teve"

Kön ringlade sig lång utanför Hovet i Stockholm. Foto:TV4
KUPPEN. Här chockar Rasmus Ahlberg TV4-crewet med programledaren Peter Jihde
och intervjuobjektet Johan Palm i spetsen under Idol:s audition i Stockholm i lördags.
"Hoppas jag kom med i teve", säger "Ahl".
FOTO: TV4.se

Rasmus Ahlbergs femton minuter i rampljuset kom redan innan hans audition i "Idol 2009" i lördags.
I den långa kön inför framträdandet i Stockholm passade han nämligen på att kuppa mot TV4-stjärnan och programledaren Peter Jihde - mitt under en pågående intervju.
- Mitt mål var att komma med i teve, säger Rasmus till bloggen.

HCBB:s stjärnstriker Rasmus Ahlberg har haft en glödhet helg.
Tre mål i division sju-premiären mot Sköldinge IF under söndagen.
Och en chock-kupp mot TV4-profilen Peter Jihde mitt under tv-inspelningen av Idol:s audition i Stockholm i lördags.
- Jag hoppas att jag kom med i teve. Det var mitt mål, säger Ahl dagen efter den hektiska helgen.
Han ville hälsa på fjolårets flickfavorit i programmet - Johan Palm - som blev intervjuad av Jihde.

- Jag tog tag i hans hand mitt i intervjun och sa: tjena Johan. Han sa jaha hej på dig, eller nåt sånt, och garvade. Egentligen hatar jag Johan Palm, men vad gör man inte för att komma med i tv?, säger Ahl.


Tyvärr lyckades inte HCBB:s bidrag (som sjöng "Human" av favoritbandet The Killers) i årets Idol-tävling ta sig förbi den första "kontrolljuryn", och fick således inte stifta bekantskap med Let's Dance-profilen Laila Bagge i den riktiga Juryn.
- Synd att inte de riktiga proffsen fick höra mig. Jag är säker på att Laila hade gett mig en Guldbagge för bästa scenshow, säger Ahl och börjar nynna på låten igen i klassrummet.
Kanske börjar han redan nu ladda inför kommande säsong av programmet.
Bloggen önskar lycka till och hoppas att han då blir "Idol-Ahl" med hela svenska folket.

//Das Expert

HCBB - i Finland!

Ja, HCBB har faktiskt en motsvarighet i vårt östra grannland!
Dock handlar det om mer påbyggda herrar än hos korplaget i Eskilstuna, som förvisso håller formen väl, men knappast på samma nivå.
Kolla in HCBB i Finland här!

//Das Expert


Grattis "Mannen som är med i FM"

HCBB:s organisation gratulerar lagets välkände tränare, Mannen som är med i Football Manager aka Erik Redelius, som idag firar sin artonde födelsedag!
Erik firar förhoppningsvis med en bejublad insats i dagens Musikmatch, där HCBB givetvis ställer upp för att stärka sitt varumärke och ge antagonisterna en smäll på käften.
Bloggen återkommer givetvis med rapport efter tävlingen!

För övrigt kan rapporteras om skjort-tvång för HCBB-organisationen idag med anledning av dagens speciella händelser. Det handlar om att klä sig med stil och detta är något HCBB satsar stenhårt på.

Pressmeddelande

Pressmeddelande angående bloggen

Anledningen till att sidan uppdaterats dåligt är på grund av strejk som de webbansvariga gått ut i, detta gjorde man då man tyckte att sina löner var alldeles för låga gentemot antalet läsare och den tid man lade ner. Situationen är nu dock löst och på bloggen är man redo att köra igång hårt igen, bara idag den 22 april har 3 inlägg publicerats och vi lovar att fortsätta i den stilen.

De som jobbar med webben kan berätta för alla nyfikna läsare att kommer att publiceras på sidan. Serien kommer att publiceras en eller två gånger i veckan och den kommer ta upp olika rykten från det som hänt kring HCBB och fotbollsserien under den gånga veckan.

Inför den stundande premiären ska man även göra en artikelserie med spelarna i laget.

Vi vill återigen be våra läsare om ursäkt.

Ingen kärleksresa för HCBB-tränare

HCBB:s tränare Jimmie Larsson har länge sett fram emot en bortaresa med sitt älskade Hammarby på lördag.
Åtvidaberg står för motståndet i Svenska Cupen.
Larry som får kvinnligt sällskap på Kopparvallen kan tvingas backa ur i sista minuten.
- Det ryktas om det. Jag kanske inte kommer loss från jobbet på lördag då min adept "Experten" kan behöva assistans. Sen verkar det som att det inte blir nån supporterbuss heller, en jävla skandal, säger Larry i en enda kommentar till bloggen.

Bloggen kan bara säga att man tycker synd om Larry men att det kommer nya chanser!


Nytt Matchställ!

Som enda mediala representant (innan TT och Reuters fått reda på saken) kan HCBB.blogg.se avslöja hur lagets nya matchställ kommer att se ut. En strålande glad styrelsemedlem, som vill vara anonym, berättar om ställen:
- "De här ställen kommer bli de snyggaste i serien, det är vi övertygade om".
Det är inte själva tröjfärgen som förändrats, utan frägkombinationen.
- "Numera kommer HCBB att synas i vita shorts och svarta eller vita strumpor. När det gäller strumpornas färg vill vi gärna veta allmänhetens åsikt, säger styrelsemedlemmen.
I klubbens första match spelade HCBB i svarta strumpor och shorts, men det ska alltså nu ändras;
- "Färgerna kommer mer att påminna om Spaniens bortaställ. Vi hoppas det kommer märkas på resultaten och att det blir en positiv injektion. Vi är säkra på att spelarna stortrivs".
Bloggen har själva fått se ställen och vi kan bara hålla med; Det här är snyggt!

Spelarramsa

Under tisdagen och måndagen har en eventuell spelare i laget fått en alldeles egen ramsa, det är nämligen den skandalomsusade mannen Hasse "Aro" Arogén. Mannen har alltså fått em egen ramsa utan att ens vara klar för laget, stooooort dä ä!!!

Text till ramsan:
Oh, oh, men, ta nån annan.... och så om igen.
( Sjungs med ljust tonläge och larvig röst!!!!!! )

Texten till ramsan är tagen från två olika händelser.
1. Nämligen då Roberto "UFC/Torres" Esc. Rod. drog in ett fint men löst slag i sidan på Hasse någon för ganska längesen, den misshandlade gav då ifrån sig ett "oh"  i ett mycket ljust tonläge i sann Arogén anda och detta har lag/klasskompisarna levt på väldigt länge.
2. Det andra i ramsan kommer från en händelse som ägde rum i fredags förra veckan. Det var på samhällskunksap B lektionen som Hasse fick en fråga av läraren, efter att han inte kunnat svarade han inte som man brukar göra nämligen "Jag vet inte". Hasse kläckte istället ur sig "Meen.......... ta nån annan", det ska även nämnas att även detta sades i ett mycket ljust tonläge.

Man har gjort en ramsa av dessa händelser då det han sagt varit mycket spontant och i sann Arogén anda. Ramsan kan även ses lite som ett skämtaktigt hån. Hasse har själv inga kommentarer utan tar det med en klackspark och sjunger med i ramsan, riktig rolig göteborgshumor..... hm *host* *host* hm..... ( Ni som inte vet eller kan någonting av fotboll kommer absolut inte fatta ett skit av det där sista men det skiter vi här på bloggen i :D )


Dans

På måndag klockan 9 ska delar ur HCBB vara med och dansa när mälarbuggarna kommer på besök. Spelarna ska bland annat lära sig vals och bugg, kanske kan detta bli något återkommande under säsongen i form av diverse målgester.

Det ryktas att våran huvudtränare Professorn har en mycket negativ syn på detta då det är känt att hans motorik emellanåt kan svikta. Vi har tidigare även dansat polka och då glänste Simon på Rekarnesidrottshall glamorösa dansgolv, vi får på måndag se om han kan göra om denna bedrift.

Sångfåglar

Den 23:e april ställer HCBB upp i Musikmatchen på Rekarnegymnasiet. Musikmatchen är en tävling där olika arbetslag sätter ihop lag om sex personer och man svarar på musikfrågor, både i ord och i sång.
HCBB:s spelare Simon Engelhardt är redan en rutinerad stjärna känd från Musikmatchen i höstas då han fiskade in många viktiga poäng genom att sjunga låtar som folk uppenbarligen inte kunde, och han sjöng även sitt lag till final där man tyvärr förlorade mot friskusarna från ekonomi-inriktningen. Förra gången sjöng Engelhardt dock med ett lag vid namn Green Beans, och dessa har önskat få ha honom i laget även i år, men kontraktet till HCBB förbjuder honom att delta med några andra än just hans fotbollslag. Engelhardt sjunger alltså för HCBB den här säsongen.
- Ja, vad ska man göra. Jag vill be Green Beans om ursäkt för poängen jag kommer sjunga ifrån dem.

Ber om ursäkt

HCBB vill be om ursäkt för att inte ha skrivit så mycket under de senaste ~två veckorna. Anledningen till detta är att hela laget haft en försäsongssemester under vecka femton för att orka med den annalkande premiären vars datum fortfarande är okänt.
Nu när stunden dock är nära lovar vi att försöka bättra oss med skrivandet. Det sista vi vill är att svika alla våra trogna fans som vi vet finns där ute.

F.D HCBB-stjärna på väg tillbaka?

Han var en av dem som var med och grundlade detta lag. I den första mathen mot Meatspin fann vi honom stående vid sidan av. HCCBB.blogg.se tog en pratstund med allas vår Hasse Aro. Öppenhjärtligt berättar han om varför han inte deltog i matchen, hans proffskarriär i Voif Diana och sina framtidsplaner.
- "Skälet till att jag inte deltog i den första matchen var endast ekonomiskt. Det finns ingen schism mellan mig och klubben som vissa har försökt framställa det som."
Det är en öppen och glad Hasse Aro vi träffar. Dessutom nyklippt;
- "Det var dags att klippa sig, kände jag. Jag såg ju för fan inte ens bollen nä jag skulle nicka." 
Till vardags spelar den tilltänkte backklippa i division sjulaget Voif Diana. Där är han klubbkamrat med anfallsstjärnan "Ahl". Tidigare idag hade Diana match i Hållsta mot Standard.
- "Jag fick börja på bänken, men kom in och jag fick spela hyfsat mycket. Synd bara att handen nu äri bandage, jag råkade landa på den. Men laget spelade stundtals bra, vi hämtadeupp underläge och det blev oavgjort, 2-2."
Aro berättar även att HCBB-forwarden Ahl spelade fram till ett mål med en läcker framspelning, och fixade fram frisparken som ledde fram till det andra. Avslutningsvis frågade vi hur framtiden ser ut för namnen till efterlysts programledare.
-" Visserligen fick jag mersmak som vikarierande coach i första matchen. Men det spritte verkligen i benen, jag är sugen på att spela i laget. Om det går att ordna upp den ekonomiska biten kanske ni ser mig i seriepremiären, säger Hasse Aro med sitt finurliga leende.
Återstår att se om vi får se Hasse i HCBB-tröjan alltså. 

Inofficiell träning

Återigen en inofficiell träning har genomförts, denna gång trotsade 6 stycken spelare ur HCBB tillsammans med andra diverse personer vädergudarna för att dra ner till Triangelsborgs konstgräs. Hur formen hos spelarna ligger till är väldigt svårt att avgöra då de bara latjade.

När klockan närmade sig 5 fick spelet avbrytas tvärt då de några äckliga tränare i Triangeln krävde målen då några små snorungar skulle genomföra sin så kallade "träning". De medverkande lämnade snabbt planen för att hoppa in i spelarbussarna, nämligen linje #20 mot Odlaren och 2:an mot Torshälla.

Extra: Håret borta!

Simon Engelhardt har klippt håret. Och det väldigt kort. Mannen som så länge varit känd som Krull och som så ofta fått denna benämning valde alltså att göra en Britney. Eller åtminstone nästan.
- Det har spekulerats i tvärt håravfall och olyckor med gräsklipparen men det är alltså en frisör som har åstadkommit detta, säger Engelhardt med ett flin när vi intervjuar honom.

Senaste gången han klippte sig var den 11e december 2008, vilket ju är ett tag sedan. Längden på håret var visserligen inte personligt rekord, men ändock alltför långt för HCBB-stjärnan. Numera är håret endast ett par centimeter som längst.
- Ja, under träningsmatchen märkte jag hur ont det gjorde att nicka den där jävla bollen, för när den slog emot skallen drog det i håret, och eftersom jag är så brutalt håröm kände jag att enklaste lösningen helt enkelt var att låta håret gå. Varsling är ju populärt nuförtiden.

Flera HCBB-spelare befann sig idag på Triangelborgs konstgräs för att testa färdigheterna och enligt vårt utsände såg det mycket lovande ut. Engelhardts cykelspark i ribban var bara en av alla skönheter. Om det var på grund av håret eller inte får vi nog aldrig veta, men forwarden, som sparkade in fyra bollar och gav två målgivande passningar i matchen mot FC Meatspin, spås gå en ljus säsong till mötes om han tillåts fortsätta spela där uppe.


Här är HCBB:s meritlista

Efter storsegern mot antagonisten FC Meatspin ligger inte spelarna i Hardcore Babyboys på latsidan vad gäller träningen.
Tvärtom.
En granskning som hcbb.blogg.se har gjort visar att nästan samtliga spelare och ledare håller igång kroppen även utanför satsningen med laget.

Här nedan avslöjas HCBB-spelarnas träningsvanor samt fotbollshistoria.

Oskar Sköldberg (mv) har trixat med trasan i Triangelns IK under ett antal år, bl a i klubbens juniorlag.
Anton "Etuna/fotbollsexperten" Lindqvist, tio år som spelare i Södra FF:s P91- och juniorlag, främst som libero. Numer ägnar han sig till 100% åt HCBB och trimmar kroppen inför Beach 09 på Friskis&Svettis.
Erik "Lillis" Lillsjö, har spelarmeriter från stans båda främsta klubbar - IFK och City. Enligt uppgift har han dock i dag mest sympati för den randiga klubben. Sina biceps pumpar han till vardags på PowerGym på söder. Lillis lirar också innebandy i Torshälla IBK:s division fyra-lag.
Erik "Fimpen" Lundblad, spelar och tränar fotboll minst tre gånger i veckan med Södra FF:s juniorlag. Har även spelat i Citys imponerande 91-lag. Erik har även under vintern synts till sporadiskt på Friskis&Svettis.
Simon Engelhardt, tongivande anfallare/ytter i IFK:s 91-lag innan han slutade för något år sedan. Engeln är även aktiv högerforward i Torshälla IBK:s division fyra-lag.
Edin Dipa spelar och tränar fotboll minst tre gånger i veckan med Södra FF:s juniorlag. Har utvecklats till en pålitlig startspelare de senaste åren.
Sebastian Strid tillbringade sina fotbollsår på Ekängens gröna matta hos BK Sport.
Marcus Jansson torde vara den bäst tränade i hela gänget då han går på SMID i Rekarne. Innebandy är Marcus specialitet - i TIBK:s division fyra-lag är han lagkamrat med Engeln och Lillis.
Roberto "UFC" Escobar Rodriguez, har sparkat boll i både BK Sport och City. Numera pumpar han lårmusklerna inför korp-säsongen på Friskis&Svettis i centrala Tuna.
Rasmus "Ahl" Ahlberg, spelaren som tillför laget "star-quality". Inledde karriären i Gillberga-Lista innan han handplockades till IFK-91:ornas innermittfält. Därefter har han fortsatt karriären i VoIF Diana och blev förra säsongen utsedd till lagets främste spelare i division sex.
Jimmie Larsson, lagets hjärna (läs: tränare) har som vi tidigare berättat måttliga meriter som pojkspelare i TNIS. Vad få vet är dock att "Larry" sedan årsskiftet pumpar sjuttiofem kilo i bänk på Friskis&Svettis några gånger i veckan.
Erik Redelius är lagets överlägset mest meriterade. Synd då att han "bara" är tränare. Just nu spelar han med IFK i landets högsta juniorserie. Han har även blivit utsedd till årets ungdomsspelare i sin moderklubb som han håller kärt.

//"Omde"

Matchrapport

Klockan är 15:50, två stycken ur styrelsen är inne på Kanot Center för att hämta lagets matchtröjor då plötsligt det som inte får inträffa sker.
Killen i affären som säger att våra tröjor, de Lazio-blåa inte fanns hemma i lagret hos tillverkaren. De två ur styrelsen blir oroliga och bestämmer för att ringa dit en extra styrelsemedlem, nämligen undertecknad.
Väl i affären får vi förslaget att vi kan få ett par guld-beiga tröjor istället. Styrelsen tycker att de guldiga inte alls är lika snygga som de Lazioblåa men bestämmer sig efter mycket om och men att köra på de guldiga tröjorna. Tack vare detta problem blir laget nu försenat till matchen och vi ber FC Meatspin om ursäkt för detta. Som om inte detta var nog med problem så dyker inte våran målvakt upp, istället hoppar Erik Lundblad in i mål och gör en toppenmatch, en stor stjärna till honom!
Matchen drar igång cirka 45 minuter försenad och HCBB väljer att för dagen ställa upp med en 3-2-1 uppställning med följande spelare.
                    Erik

Roberto   Sebbe   Lillis (C)
           
           Edin         Simon

                     Ahl

Redan från första minuten kontrollerar HCBB matchen, Meatspin får endast till ett par ströchanser och efter första halvlek står det 4-1, om Lagkaptenen enbart gjort ett litet bättre avslut så hade vi fått se årets mål efter att han elegant snurrat upp några metaspinspelar ; ) Edin lekte även han friskt på mittfältet och Ahl vann alla luftdueller på topp. I andra halvlek fortsätter spelet likadant och det dröjer inte länge förrän 8-1 är ett faktum efter att Simon snyggt rundat målvakten för att sedan lägga in den i öppen bur. Efter 60 minuter blåser domaren av matchen och slutresultatet skrivs till 10-1 efter en stabil insats av samtliga i laget.

Värt att notera är även att mittbacken Anton "Omde/Fotbollsexperten" Lindqvist saknades.


Här är vinnarlaget fr.v. Ahl, Simon "krull" Engelhardt, Roberto "UFC/Torres" R Escobar, Erik "Lillis" Lillsjö, Sebbe, Edin, marcuc och liggandes Erik Lundblad

HCBB-forward i form!

Dagen efter krossen mot Meatspin kan vi konstatera att lagets anfallare "Ahl", också visar framfötterna i klubblaget Voif Diana. Två mål igår som forward, ett idag som mittfältare. Rapporterna från Katrinheolm, där Diana träningsspelade, tyder på en spelare i form, "Ahl" bidrog även med en assist. Detta kommer mycket lägligt för HCBB med tanke på den stundande seriestarten. För övrigt slutade matchen mot Strångsjö 4-1 i Dianafavör.

Stupfull tränare

Det ryktas om att huvudtränaren som ska till Borås imorgon för att scouta en viss spelare just nu i skrivande skede sitter stupfull på ett hotell i Stockholm tillsammans med två av hans kompisar. Hur detta kommer att påverka hans arbete i Borås låter vi tills vidare vara osagt men han kommer att få svara på diverse frågor när han åter är i nyktert tillstånd.

Målet som går till historien

Några minuter in i första halvlek. Cityplan, nära Kronskogen, i Eskilstuna. Det är debuten för HCBB, match mot FC Meatspin. En målvaktsretur går ut till spjutspetsen Rasmus "Ahl" Ahlberg. Han trycker dit bollen i nätmaskorna med en halvolley, målvakten är utan chans. Så enkelt, men på något sätt ändå så otroligt vackert. HCBB:s första mål i historien är ett faktum. Laget jublar i aprilsolens sken.
 
HCBB spelar effektiv anfallsfotboll och hinner göra tio mål till innan machen är till ända. Är ett nytt storlag på väg att formas? Det kan bara framtiden utvisa. Fortsätter laget så här finns det inga motståndare i världen som kan stoppa dem.

Lagkaptenen talar

Lagkaptenen hälsar alla spelare att de gjorde en härlig matchinsats och ber om ursäkt för de eventuella saker som slank ur munnen..

Längat readn till nästa match och framförallt att få spela på gräs!!

Extra: HCBB KROSSADE FC MEATSPIN!

Hardcore Babyboys första match i historien är avklarad.
Det blev storseger mot antagonisten FC Meatspin.
Ja, rentav mangling, kross - använd vilken synonym du vill - det blev i alla fall hela 10-1 på Cityplans grus bakom Tunavallen.
- Ett stycke fotbollshistoria, säger mittfältaren Roberto "Torres" Escobar i ett första uttalande till bloggen.
Simon Engelhardt svarade för fyra mål och två assists.
Övriga målskyttar: Rasmus "Ahl" 2, Marcus, Sebbe, Edin, Lillis.
Artikeln lär uppdateras vid ett senare skede.
//Hansominteorkadevaramed, a.k.a Omde

Stjärnan kan dyka upp

Mannen som gjort flertalet matcher i Sveriges tredje högsta division med ett Eskilstunalag och sågs som en stor talang under junioråren kan överraskande dyka upp på Cityplan i dag.
Dock inte som spelare, utan som åskådare.

- Jag ska prata med honom i eftermiddag och se efter vad han tycker, säger en källa till bloggen.
Förhandlingarna med stjärnan, som troligvis skulle bli Korpseriens överlägsne etta, har stannat av - men kanske nu är på g igen?
Spelaren har bland annat mött AIK med det toppade Eskilstunalag (Eskilstuna FC) som spelades på Tunavallen under Citys jubileumsår.  

Dag full av överraskningar

2009-04-02 har varit en dag full av överraskningar och exklusiviteter. Som om inte nyförvärv och tröjinköp samt bowlingsuccéer skulle vara nog händer det vi spekulerat om hela dagen.
Huvudtränaren Jimmie Larsson kan vara på väg in i en romans. Vi får hoppas att han fortfarande kan ha tid över till HCBB när vi får se resultatet av allt hans hårda arbete och kontaktknytande. Bro's over hoe's, Jimmie!


Match

Här kommer tid och plats för lagets första match

Plats: "Cityplanen" bakom tunavallen
Tid: 16:30

HCBB ber om ursäkt för att denna uppgift kommer så sent.

Silly Season pågår för fullt

Trots skandalen med Hasse Aros avhopp lider inte HCBB. Efter ett tufft förhandlande lyckades man i sista minuten knyta till sig den osignade Marcus Jansson, 17 år. Jansson kommer att bära nummer tio på ryggen.
- Det känns jättebra att ha hittat en funktionsduglig ersättare, säger huvudtränaren Jimmie Larsson

Det finns rykten om att Marcus Jansson kommer att spela antingen back eller mittfältare i morgondagens stormatch mellan HCBB och FC Meatspin.

Vi passar också på att tillkännage de fastställda tröjnumren!

5: Anton Lindqvist
6: Erik Lundblad
7: Erik Lillsjö
8: Simon Engelhardt
9: Edin Dipa
10: Marcus Jansson
15: Rasmus Ahlberg
17: Roberto Escobar Rodriguez
18: Sebastian Strid
69: Oskar Sköldberg

Engelhardt talar ut om segern

I eftermiddags spelades som bekant en intern bowlingmatch mellan huvudtränaren och tre av HCBB's startande. Segrande gick Simon Engelhardt på 233 poäng före Anton Lindqvists... ja, vad fan det nu än var. Vem brydde sig egentligen om tvåan, när en sådan stjärnspelare som Engelhardt stod i rampljuset som klar etta? Rätt svar; INGEN!
God trea och fyra kom tränaren som INTE är med i Football Manager och Erik Lillsjö.
Hur kommer det sig att det var du och inte de andra som vann dagens drabbning?
- Det gick rätt uselt för mig i början med knappa poäng men efter en fin upplockning efter drygt 4-5 omgångar började det smälla på bättre. Somliga må säga att det var efter "bebis-rullningen" som det vände, och kanske är det sant. 123 poäng efter första serien och 110 i andra.
Låter ju som rätt bra resultat, hur har du gjort för att bli så bra?
- Där jag växte upp, i Nyfors, var det inte lätt att klara sig. Man var tvungen att kämpa för att överleva. Denna erfarenhet tog jag vidare in i sport- och ungdomslivet, och det var därför det var jag, och inte de andra, som stod segrande. Det krävs också en hel del träning. Med mycket slit och arbete så kan alla bli den nya Zla... jag menar Simon.

Kommer du satsa på bowlingen i framtiden?
- Det har blivit mycket bowling på sista tiden, tror det är tredje gången under 2009, vilket torde vara fler gånger än jag bowlade under 2006, 2007 och 2008 tillsammans. Nej, nu har det blivit för mycket, dags att lägga av medan man är på topp.
Dessutom är det ju tydligt att det inte finns många som rår på mig, så det är ju menlöst att kämpa medan massa oduglingar bara står och gnäller på klot, domare och skor fast det egentligen är skit bakom spakarna.

Ödmjuk också, vilken person är din förebild?
- Haha, det tror jag nästan du kan gissa. Zlatan Ibrahimovic. En av de bästa spelare Sverige någonsin genererat, så oerhört stor och stark i kroppen. Ödmjukheten tycker jag också om. Det är en gigantisk ära att inte bli jämförd med honom.

Snart är det försäsongens första träningsmatch. Hur känns det att möta FC Meatspin?
- Det skall bli oerhört roligt att möta ett såpass talanglö, oj jag menar givetvis talangfullt lag som FC Meatspin. Vi kommer givetvis att kämpa hårt och jag tror att om vi alla spelar som vi kan så borde det ändå bli en promenadseger för oss.

Tack
-
Tack

EXTRA: Hasse Aro nobbar HCBB

HCBB har drabbats av sitt första ba(c)kslag i sin korta historia.
VoIF Diana-spelaren och försvararen Andreas "Hasse Aro" Arogén nobbar "Bebisarna".
- Medlemsavgiften var för dyr, kommenterar huvudpersonen.
Lagets tränare Jimmie Larsson:
- Det är tråkigt att höra, jag önskar honom lycka till i sjuan med Diana istället.
Mittfältaren/anfallaren Rasmus Ahlberg uttrycker sin bestörtning.
- Han är en svikare, men det handlar inte om en spricka i laget, försäkrar "Strängen".


Engelhardt bowlade hem segern - Lillis rasande

HCBB:s mittfältare Simon Engelhardt tog hem den interna bowlingtävlingen som avgjordes inom Rekarnegymnasiets regi tidigare under dagen i Eskilstuna bowlinghall.
Engeln praktiskt taget krossade allt motstånd.
Tvåa kom Anton, trea Larry och fyra Lillis som bjöd hallen på en och annan floskel när han kritiserade allt och alla utom sig själv. Dessbättre lyckades den av Lillis sönderhatade bandomaren undgå att höra de glåpord som AIK-aren fullkomligen spydde ur sig emellan tröst/snacksätandet efter att han blivit berövad en s.k. spare.
Ord som tyvärr inte kan publiceras just här och nu.

Ny, uppdaterad och förbättrad artikel kommer förhoppningsvis via någon annans tangenter. 
Troligtis en exklusiv intervju med den överlägsne segraren samt en del kommentarer från den überförbannade fyran ;D 
// A


Tränaren har ordet

Dags för coach Redelius, Mr Redelius att kliva fram ur draperiet och styra upp skutan. Denna säsongen kommer att vara viktig, inte minst för att bygga en stadig grund för vår elitsatsning. Dessutom satsar vi på att spela en attraktiv och sevärd fotboll. Fotboll handlar om blod svett och tårar och det kommer publiken definitivt att få uppleva. Dock kan jag ej i nuläget svara på vilka kroppsöppningar dessa kroppsvätskor ska strömma ut i från!

För tillfället ligger jag i hårdträning med IFK och ska försöka kompensera min aktiva karriär med ledarrollen. Är dock inte ovan att vara den som styr och ställer. I sängkammaren kallar damerna mig för "Svennis"! Dock ska det tilläggas att jag är både attraktivare och bättre utrustad än den gamla tokstollen från Torsby ! Förresten, hörde ni att skidtävlingarna i Torsby blev intsällda? Anlednigen: Svennis hade pippat sönder alla kikarsikten! Något som oroar mig dock är att vår viktigaste länk, Andreas Hasse OO Aro Arogén, just nu ställer sig osäker till att ens betala medlemsavgiften. En röst inom mig säger däremot att allt kommer att lösa sig när han har lyckats smälta den stora nyheten att Magnus Kahnberg gått till Brynäs. ARO! SKÄRPNING!!!! OOOOOOO!!!!

Stor sorg smärtar mig, tyvärr kan jag inte delta vid lagets första kamp. Dagen-D är imorgon och jag kan inte delta. Men är det något jag litar på så är det mina mannar och om någon jävel viker sig förrän domaren blåst av matchen så kommer jag garantera att jag kommer att köra upp en struts i hålet där man vill ha komfort! Inställning kan vara skillnaden mellan förlust och vinst och om någon kommer till matchen utan inställningen att vinna är det ingen idé att dyka upp! Vi är ett hjul som aldrig slutar snurra! 

Med majs mellan tänderna signar jag nu ut och ber så många fans och huliganer som möjligt att dyka upp! 
/ Erik "Han som är med i Football Manager" Redelius,  

HCBB laddar upp - med bowling!

I dag beger sig delar av det HCBB som på fredag går in i sin första match någonsin till bowlinghallen i Eskilstuna.
- Vi svetsar samman truppen, säger tränaren Jimmie Larsson och får medhåll av mittfältaren Erik Lillsjö.
Förutom de bägge ovan nämnda deltar även utespelarna Simon Engelhardt och Anton Lindqvist.
- Jag är klar favorit, sa "Lillis" med glimten i ögat mellan tuggorna i Rekarnegymnasiets matsal tidigare i dag.
Återstår att se om han får rätt.

Bloggen återkommer med resultat från eftermiddagens klotkastande.

HCBB-spelare sågs i Tuna Park

I eftermiddags sågs Simon Engelhardt, tillsammans med en okänd man med mörkt, lockigt hår besöka Stadium och Intersport i köpcentret Tuna Park i Eskilstuna. Våra källor kan konstatera att Engelhardt gjorde sig i ordning för den uppkommande säsongen, då det inhandlades nya benskydd, fotbollsskor, shorts, fotbollsstrumpor och tejp. Som om detta inte vore nog noterade man också att spelaren köpte ett par svarta Fred Perry-skor och ett par joggingskor i märket Adidas.
Det talar för att Engelhardt planerar att hålla sig i form i sommar. Spelaren gick inte att nå för en kommentar.

För att avrunda shoppingturen gick de båda männen in på H&M där Simon sågs komma ut med en svart hoodtröja.
Sedan lämnade de köpcentret och hoppade in i en okänd röd Mercedes, efter att den lockige rökt en cigarret.


Skandal skakar HCBB

En stor skandal skakar HCBB, varken huvudtränaren eller den assisterande tränaren kommer att medverka på fredagens träningsmatch. Huvudtränaren Professorn ska nämligen bege sig till Borås för att titta på en spelare som eventuellt ska skriva på ett artistkontrakt berättar han exklusivt för HCBB.blogg.se. Den assisterande tränaren, mer känd som mannen som är med i Football Manager har ingen klar anledning om varför han ej kan medverka men det ryktas om att han ska göra hembesök hos en viss spelare för att där "samtala" med spelarens mamma. Tränaren ryktas vara mycket intresserad av golf och han hoppas att göra säsongens första "Hole in one".

När HCBB.blogg.se ringer styrelsen kommer detta som en chock för denna.
En person ur styrelsen avslöjar att han kommer be delar av HCBB: fans att tillsammans med styrelsen ta ett snack med tränarna om deras framtid.

Vi får nu se vart detta leder och vi lovar att återkomma med mer info.

"Han har en vass tunga"

Han är mannen som från sidan ska driva på HCBB under debutsäsongen i korpen division 3.
Att han valt denna roll i stället för den som spelare på planen har att göra med hans juniorallsvenska satsning i IFK Eskilstuna. 
Detta har gett honom stora förmåner även utanför planen - han är bland annat med i den senaste versionen av det populära dataspelet Football Manager.
- Det kom som en rolig överraskning, säger Erik Redelius, tränare i HCBB.


Många har uttryckt att Blåtopparna står inför en motig säsong som kommer innebära omedelbar nedflyttning från juniorallsvenskan elit.
- Det är svårt att säga i nuläget, vi vet inte hur motståndet kommer att vara plus att vi haft mycket skador och sjukdomar på försäsongen som gjort att vi inte kunnat spela ihop laget än, säger Erik. 
Som givetvis har inhandlat FM09 till datorn och spelat med sig själv.
- Absolut, jag har ju använt mig själv i CL med Arsenal. Givetvis inhandlade jag mig själv ifrån min stolta moderklubb IFK Eskilstuna.  
Hur är du som spelare i spelet?
- Jag spelar hårt men rättvist och är en pådrivare.
 Är det en rättvis bild av dig som spelare?
- Ja, det stämmer bra överens med verkligheten.
Hoppas du få vara med även i nästa version av FM?
- Absolut, men det kommer jag nog inte vara tror jag eftersom IFK ju spelar i för låg serie.
Aktuellt att gå till en annan klubb så att du kan vara med i FM2010 då?
- Det kommer inte hända, inte i år i alla fall...

När projektet HCBB togs upp och startades av den nuvarande styrelsen var Erik inte sen att nappa.
- Det är en underbar och frisk satsning. Det var en ny utmaning och när jag fick träffa spelarna så insåg jag att det inte finns något som kan stoppa detta lag, säger Redelius.  
Han kommer att coacha laget tillsammans med "Larry" Larsson, som har måttliga meriter som spelare i Torshälla/Nyby IS. Mellan Larrys sjätte och tionde födelsedag tillhörde han förortslaget.
- Alla har väl för fan spelat fotboll. Jag var väl ingen höjdartalang, tyckte mer om att sitta vid sidan och glutta in i det taktiska, men det var kul att lira femmanna. - Det är en ära för mig att få arbeta med en person som är med i världens bästa och mest kända managerspel, det bevisar ju hans oerhörda skicklighet, säger Jimmie om sin kollega.
Hur rollerna ska fördelas emellan de båda är redan ganska klarlagt.
- Larry är taktikern, jag är pådrivarn. Han har också en vass tunga, så han kan komma in med rappa kommentarer emellanåt, säger IFK-fostrade Erik.
- Erik står för det praktiska och jag det teoretiska, kontrar Professorn.
Om ni står inför ett vägval och är oense - vem har sista ordet?
- Det har vi inte bestämt än men det känns som att Professorn har veto, säger Erik.
Till sist - har ni något uttalat mål med säsongen ännu?
- Vår målsättning med säsongen är att laget ska vinna serien redan första året, säger de båda i kör.
Låter onekligen lovande.

RSS 2.0