Extra: Håret borta!

Simon Engelhardt har klippt håret. Och det väldigt kort. Mannen som så länge varit känd som Krull och som så ofta fått denna benämning valde alltså att göra en Britney. Eller åtminstone nästan.
- Det har spekulerats i tvärt håravfall och olyckor med gräsklipparen men det är alltså en frisör som har åstadkommit detta, säger Engelhardt med ett flin när vi intervjuar honom.

Senaste gången han klippte sig var den 11e december 2008, vilket ju är ett tag sedan. Längden på håret var visserligen inte personligt rekord, men ändock alltför långt för HCBB-stjärnan. Numera är håret endast ett par centimeter som längst.
- Ja, under träningsmatchen märkte jag hur ont det gjorde att nicka den där jävla bollen, för när den slog emot skallen drog det i håret, och eftersom jag är så brutalt håröm kände jag att enklaste lösningen helt enkelt var att låta håret gå. Varsling är ju populärt nuförtiden.

Flera HCBB-spelare befann sig idag på Triangelborgs konstgräs för att testa färdigheterna och enligt vårt utsände såg det mycket lovande ut. Engelhardts cykelspark i ribban var bara en av alla skönheter. Om det var på grund av håret eller inte får vi nog aldrig veta, men forwarden, som sparkade in fyra bollar och gav två målgivande passningar i matchen mot FC Meatspin, spås gå en ljus säsong till mötes om han tillåts fortsätta spela där uppe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0