Skandal skakar HCBB

En stor skandal skakar HCBB, varken huvudtränaren eller den assisterande tränaren kommer att medverka på fredagens träningsmatch. Huvudtränaren Professorn ska nämligen bege sig till Borås för att titta på en spelare som eventuellt ska skriva på ett artistkontrakt berättar han exklusivt för HCBB.blogg.se. Den assisterande tränaren, mer känd som mannen som är med i Football Manager har ingen klar anledning om varför han ej kan medverka men det ryktas om att han ska göra hembesök hos en viss spelare för att där "samtala" med spelarens mamma. Tränaren ryktas vara mycket intresserad av golf och han hoppas att göra säsongens första "Hole in one".

När HCBB.blogg.se ringer styrelsen kommer detta som en chock för denna.
En person ur styrelsen avslöjar att han kommer be delar av HCBB: fans att tillsammans med styrelsen ta ett snack med tränarna om deras framtid.

Vi får nu se vart detta leder och vi lovar att återkomma med mer info.

Kommentarer
Postat av: Firman

Vi är inte många! snarare 1 till antalet! den här tränar SKANDALEN kan vi/jag inte Acceptera! Jag kommer vara där för er grabbar! I ena Handen Öl och den andra vill ni nog inte veta vad.. Nu ska ni visa era PAJASER till tränare vad ni går för! Forzza! "Sparka slå få bollen i mål"

2009-04-01 @ 19:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0