Matchrapport

Klockan är 15:50, två stycken ur styrelsen är inne på Kanot Center för att hämta lagets matchtröjor då plötsligt det som inte får inträffa sker.
Killen i affären som säger att våra tröjor, de Lazio-blåa inte fanns hemma i lagret hos tillverkaren. De två ur styrelsen blir oroliga och bestämmer för att ringa dit en extra styrelsemedlem, nämligen undertecknad.
Väl i affären får vi förslaget att vi kan få ett par guld-beiga tröjor istället. Styrelsen tycker att de guldiga inte alls är lika snygga som de Lazioblåa men bestämmer sig efter mycket om och men att köra på de guldiga tröjorna. Tack vare detta problem blir laget nu försenat till matchen och vi ber FC Meatspin om ursäkt för detta. Som om inte detta var nog med problem så dyker inte våran målvakt upp, istället hoppar Erik Lundblad in i mål och gör en toppenmatch, en stor stjärna till honom!
Matchen drar igång cirka 45 minuter försenad och HCBB väljer att för dagen ställa upp med en 3-2-1 uppställning med följande spelare.
                    Erik

Roberto   Sebbe   Lillis (C)

Edin         Simon

Ahl

Redan från första minuten kontrollerar HCBB matchen, Meatspin får endast till ett par ströchanser och efter första halvlek står det 4-1, om Lagkaptenen enbart gjort ett litet bättre avslut så hade vi fått se årets mål efter att han elegant snurrat upp några metaspinspelar ; ) Edin lekte även han friskt på mittfältet och Ahl vann alla luftdueller på topp. I andra halvlek fortsätter spelet likadant och det dröjer inte länge förrän 8-1 är ett faktum efter att Simon snyggt rundat målvakten för att sedan lägga in den i öppen bur. Efter 60 minuter blåser domaren av matchen och slutresultatet skrivs till 10-1 efter en stabil insats av samtliga i laget.

Värt att notera är även att mittbacken Anton "Omde/Fotbollsexperten" Lindqvist saknades.

Här är vinnarlaget fr.v. Ahl, Simon "krull" Engelhardt, Roberto "UFC/Torres" R Escobar, Erik "Lillis" Lillsjö, Sebbe, Edin, marcuc och liggandes Erik Lundblad