Spelarramsa

Under tisdagen och måndagen har en eventuell spelare i laget fått en alldeles egen ramsa, det är nämligen den skandalomsusade mannen Hasse "Aro" Arogén. Mannen har alltså fått em egen ramsa utan att ens vara klar för laget, stooooort dä ä!!!

Text till ramsan:
Oh, oh, men, ta nån annan.... och så om igen.
( Sjungs med ljust tonläge och larvig röst!!!!!! )

Texten till ramsan är tagen från två olika händelser.
1. Nämligen då Roberto "UFC/Torres" Esc. Rod. drog in ett fint men löst slag i sidan på Hasse någon för ganska längesen, den misshandlade gav då ifrån sig ett "oh"  i ett mycket ljust tonläge i sann Arogén anda och detta har lag/klasskompisarna levt på väldigt länge.
2. Det andra i ramsan kommer från en händelse som ägde rum i fredags förra veckan. Det var på samhällskunksap B lektionen som Hasse fick en fråga av läraren, efter att han inte kunnat svarade han inte som man brukar göra nämligen "Jag vet inte". Hasse kläckte istället ur sig "Meen.......... ta nån annan", det ska även nämnas att även detta sades i ett mycket ljust tonläge.

Man har gjort en ramsa av dessa händelser då det han sagt varit mycket spontant och i sann Arogén anda. Ramsan kan även ses lite som ett skämtaktigt hån. Hasse har själv inga kommentarer utan tar det med en klackspark och sjunger med i ramsan, riktig rolig göteborgshumor..... hm *host* *host* hm..... ( Ni som inte vet eller kan någonting av fotboll kommer absolut inte fatta ett skit av det där sista men det skiter vi här på bloggen i :D )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0