Obesegrade Anton vill se Wassim eller sparkade City-tränare som ny HCBB-tränare: "Borde fundera"

HCBB har i seriespelet lirat fem matcher och förlorat lika många matcher som man vunnit - två.
Men en av spelarna i laget har aldrig förlorat i HCBB-tröjan - varken någon träningsmatch eller i serien.
Nu går han ut och ifrågasätter tränarnas ställning efter HCBB:s fiaskosäsong.
- Blir vi inte topp tre så kanske vi borde fundera om vi har rätt tränare, säger backen Anton Lindqvist till hcbb.blogg.se.

HCBB-backen har endast spelat tre matcher i den guldfärgade, stolta, Babyboys-tröjan.
- Man har väl tajmat matcherna ganska bra. Om vi ställs mot ett tufft lag i framtiden så kanske man ska stå över bara för att hålla sviten vid liv, funderar Anton.
Han är säkerligen inte ensam om missnöjet kring lagets tabellplacering.
Men backen är den första som offentligt nu exklusivt för hcbb.blogg.se går ut och kritiserar lagets tränare.
- Stans bästa lag (City, bloggens anm.) gjorde nyligen ett nödvändigt tränarbyte efter dåliga resultat. Kanske borde vi också börja fundera på om nuvarande ledartrojkan är rätt för oss.
Vem ska ta över?
- Min kandidat är Wassim Al Hajali. Han är verkligen en engagerad eldsjäl som byggt upp Al Salam SK. Förhoppningsvis vill han göra detsamma med HCBB. Dessutom är han taktiskt slipad och har enligt uppgift representerat det iranska U10-landslaget. Jag ska be vår supportergrupps talesman tala med honom. Kanske kan vi även knyta till oss någon av de Citytränare som nyligen fick sparken?
Är detta realistiskt?
- Nej. Det troliga är väl att vi fortsätter på den inslagna vägen och kör med vårt egna, hemvävda, material. Det är rätt najs också.
Det ryktas om att delar av HCBB vill att laget ska prova lyckan i division två kommande säsong. Håller laget verkligen för det?
- Inte om man tittar i den nuvarande tabellen - den ljuger aldrig. Samtidigt finns potential i laget och kan vi knyta till oss någon lirare till så är jag övertygad om att vi kan slåss i toppen av korp-tvåan nästa säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0