En lägesrapport från Mr Manager

Sommarvärmen (nåja) tar över och HCBB-spelarna sprids åt olika håll. Några jobbar, några hänger på krogen, några steker i Vilsta, några umgås mer med flickvännen och så vidare. Men igår var det så dags för en liten återträff när sex av lagets inblandade bestämde sig för att gå på Brüno.
Filmen gick i princip ut på ständiga skämt om röv, kuk och fitta och innehöll fler än en scen med rövknulleri. För en trogen katolik som Mr Escobar var detta mycket svårt att åskåda (katoliker gillar inte homsexuella, tydligen) men även andra spelare i laget hade det jobbigt när scenerna spelades upp.
- Jag skäms! muttrade Mr Escobar som enligt uppgift tröstade sig med att supa ner sig på krogen timmarna efter att ha sett filmen som förmodligen aldrig mer får honom till en biograf.

Men förutom fadäsen med bion är läget annars lugnt i HCBB-lägret och därmed också på bloggen. Efter en tuff säsong (som ju inte är slut ännu) behöver spelarna lite välförtjänt vila innan de kommer laddade till hösten som förutom viktig fotboll också innebär början på slutet i skolan.

Med tanke på de lite udda värderingar som råder i kommande SpSp 3 känns det som en mycket viktig fråga för HCBB att ta tag i studentflaket. För det måste festas med stil och helst utan alla världens flaggor på klassens flak. Vi kommer inte att acceptera ett världen över-tema med motiveringen att beslutet är demokratiskt för demokrati betyder att minoriteten behöver underkasta sig de övriga och dit kommer vi aldrig att föra HCBB. Nej, istället ska vi ta vårt förnuft till fånga och göra studenten till vad det verkligen är - nämligen ett hejdundrande jävla party! Kanske kan vi också köra ett HCBB-tema vilket skulle skrämma slag rejält på stan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0