Förlust

Idag gick HCBB(?) på en riktigt nit mot Hiphop-pojkarna när man förlorade med 3-1 på Vilstas B-plan. Det var ett decimerat HCBB som för dagen ställde upp med 8 stycken spelare. Av dessa 8 var det endast tre stycken som till vardags spelar i HCBB vilket kanske kan förklara en del av den blytunga förlusten.

Det var som sagt ett decimerat HCBB som kom till start med bara 8 spelare och en målvakt utan handskar. Förutsättningarna för en fin match var alltså lite halvtaskiga och lägg därtill den extremt dåliga planen samt domaren som förövrigt knappt kunde svenska så kan det ju bara gå åt ett håll, nämligen åt helvete.

Första halvleken var jämn och lagen skapade några chanser var men närmast ledningen måste vi ändå säga att Hiphop-pojkarna var med ett skott i ribban. Det var trötta HCBB-spelare som gick ut i halvtidspaus och det hann inte bli speciellt mycket vila eller taktiksnack då idioten till domare blåste igång igen efter cirka 1 minuts(!) halvtidspaus, förmodligen ville väl han hem och se Serbien eller vart han nu kom ifrån bli krossade av Sverige i U21-EM.

Om vi då ska prata om andra halvlek så finns det väl egentligen inte så mycket att säga, HCBB hade mycket boll men svårt att göra ¨någonting av den och rättvist så var det Hiphop-pojkarna som tog ledningen. Matchen rullade på och HCBB lyckades skapa några halvchanser innan HH-pojkarna ökade på sin ledning via en indirekt frispark sedan HCBB:s målvakt tagit upp bollen på en hemåtpass vilket HCBB-spelarna (vi) trodde var helt regelenligt på 7-manna. HH gjorde även 3-1 via ett fint skott en bit utanför straffområdet. De sista 6-7 minuterna ägdes dock av HCBB som pressade på för att komma närmare men man lyckades bara göra ett mål av Roberto Escobar innan pajasen satte pipan i munnen och blåste av för denna gång.