Inför matchen

Imorgon, tisdagen den 2/6 spelar HCBB sin fjärde match för säsongen. Denna gång beger sig laget återigen till Vilsta för att förhoppnigsvis kunna plocka hem årets tredje 3 poängare. De tidigare vinsterna har bägge vunnits med 3-2, matcherna har varit riktiga rysare och ännu förrän i slutminuterna har vinst-målen rullat in. Detta är något som lagets kapten Erik Lillsjö tycker är väldigt tråkigt:
Imorgon har "Professorn" ( tränaren Jimmie Larsson ) lagt fram en ny taktik som förhoppningsvis ska kunna lösa vårt problem med målen, säger "El Capitano.

De två senaste matcherna mot Ole brumms IF och FC Meatspin har HCBB blivit tvungna på grund av skador samt andra skäl varit tvungna att låna in spelare. Detta kanske är en av anledningarna till att Ole brumms vann så enkelt samt att matchen mot FC Meatspin blev onödigt spännande. Detta är något som Simon "Krull" Engelhardt även håller med om:
- Vi har inte varit särskilt samspelta de senaste matcherna på grund av att laget nästan till hälften bestått av inlånade spelare, säger Krull.
Hur skadeläget ser ut imorgon är i nuläget oklart men under kvällen hoppas vi kunna presenterna morgondagens trupp.

Vi hoppas att så många som möjligt kan ta sig till Vilsta IP imorgon kl 17:30 för att se när HCBB lirar förstklassig fotboll.

FRAMÅT GRABBAR! MOT 3 POÄNG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0