Coachen tycker till:

Victory is won not in miles but in inches. Win a little now, hold your ground, and later, win a little more.
Så lyder ett tänkvärt citat från amerikanen Louis L'Amour och det är precis hans citat vi i HCBB nu får försöka rätta oss efter.
För även om vi inte imponerade, även om det finns vissa brister i hemjobbet, även om vi kunde vara mer koncentrerade i avsluten, så står vi där med tre poäng och 3-2 i målskillnad.
FC Meatspin vann visserligen med 6-0 men de har tagit sin stora seger. Vi jobbar vidare med vårt, diskuterar, analyserar och går ut och gör en ännu bättre match nästa gång.
Inför säsongen var jag lite orolig över lägstanivån i den här truppen men om det här var riktigt dåligt, som vissa i laget säger, kanske jag kan släppa den oron nu.
Nu vet vi att vi kan ta poäng, vi vet att vi kan vinna och vi vet att vi kan skapa chanser trots att vi ställs mot tyngre lag.
Om vi bara jobbar lite med avsluten ska det här nog kunna bli riktigt bra till slut. Då kanske vi kan fortsätta ta våra knappa, men ack så sköna segrar, och stå där högst på toppen när serien summeras om en och en halv månad.
Hellre sju uddamålsseger än sex storvinster och en torsk.

Hela vägen!
//Eder mästertränare, Jimmie Larsson


Kommentarer
Postat av: Ahl

Coachseger! Nu laddar vi om för nästa match!!

2009-05-13 @ 22:52:35
Postat av: Aro

Haha nu måste vi börja ha taktikgenomgångar larry! Ser banne mig ut som clownmästerskapen i vissa situationer!

2009-05-14 @ 09:13:33
Postat av: Kung Borat

Måste ge er en jävla spark i rööven era jäffla fisringar! här cyklar man från torshälal för o se er o inte kan ni säga! tack för publikstödet idag! ...... -.- donkey donkey donkey!

2009-05-14 @ 16:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0