Kaptenen har ordet

DET HÄR NOG FÖRMODLIGEN DET ENDA SERIÖSA INLÄGG NI KOMMER ATT SE PÅ BLOGGEN SÅ NJUT


Det har nu gått 1 ½ halv månad sedan HCBB gjorde sin första match, den gången spöade vi FC Meatpsin med 10-1 och inne i spelarnas huvuden bubblade säkert tanken att det här skulle nog bli en enkel säsong utan motgångar. Den som tänkte som måste nog nu tänka om, vi har spela våran första match i serien och det var inte förran i sista sekund som vi kunde ta hem 3 poäng. Kanske är det så att serien kommer bli svårare än vad vi trodde från början. Våran första seriematch på Mobil Data Service var allt utom godkänd, insatsen var usel men trots det tog vi 3 poäng. Brukar det inte vara det som kännetecknar en vinnare?
Jo det är väl så det är, men en vinnare brukar även få domsluten med sig, bollen går in istället för att ta i stolpen och studsar i allmänhet rätt. Så var det inte i matchen, domaren var usel och jag "El Capitano" kom på sniskan med honom direkt och fick även en helt felaktig utvisning, bollen tog i virket 4-5 gånger istället för att snyggt glida in i mål.
Hurska vi då tolka detta, är HCBB ett vinnarlag eller inte?
Jag tror stenhårt på vårat lag och jag tror mycket väl att det kan gå vägen om vi bara tar fram det som skanades i förra matchen, nämligen kämpglöd. Jag vet att kvaliten finns och om alla spelare i laget bara tar den där lilla extra löpningen så ska det här nog gå vägen.

FRAMÅT GRABBAR! NU KÖR VI!

// El Capitano

DET HÄR ÄR FÖRMODLIGEN DET ENDA SERIÖSA INLÄGG NI KOMMER ATT SE PÅ  BLOGGEN SÅ NJUT


DET HÄR NOG FÖRMODLIGEN DET ENDA SERIÖSA INLÄGG NI KOMMER ATT SE PÅ BLOGGEN SÅ NJUT      Det har nu gått 1 ½ halv månad sedan HCBB gjorde sin första match, den gången spöade vi FC Meatpsin med 10-1 och inne i spelarnas huvuden bubblade säkert tanken att det här skulle nog bli en enkel säsong utan motgångar. Den som tänkte som måste nog nu tänka om, vi har spela våran första match i serien och det var inte förran i sista sekund som vi kunde ta hem 3 poäng. Kanske är det så att serien kommer bli svårare än vad vi trodde från början. Våran första seriematch på Mobil Data Service var allt utom godkänd, insatsen var usel men trots det tog vi 3 poäng. Brukar det inte vara det som kännetecknar en vinnare?  Jo det är väl så det är, men en vinnare brukar även få domsluten med sig, bollen går in istället för att ta i stolpen och studsar i allmänhet rätt. Så var det inte i matchen, domaren var usel och jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0