Styrelsemedlemmar fortsätter satsa på proffskarriärer

Ännu en gång har Simon Engelhardt och Erik Lillsjö påträffats träna med VoiF Diana på Ekängens gräsplaner. Spelarna fick jogga runt, praktisera en konditions- kombinerat med teknikövning och sedan var det matchspel som gällde. Endast en handfull spelare, strax över dussinet, befann sig på planen när gula västar mötte ett "vitt" lag.  Det tycks ha blivit rutin mot orutin som spelade mot varandra, alla fyra HCBB-namn var i samma lag. De spelade bra och Erik Lillsjö och Simon Engelhardt lyckades trycka in en boll var och den redan professionelle Rasmus Ahlberg, som för övrigt leder Dianas skytteliga med fyra fullträffar, lyckades troligtvis trycka in två, men eftersom artikeln inte handlar ett skit om honom så var det ingen som brydde sig om det.

Simon Engelhardt har i skolan varit mycket positiv till fortsatt spel med Diana förutsatt att det inte blir ouppskattat av hans klasskamrater och redan kontrakterade kamrater Rasmus Ahlberg och Andreas "Hasse Aro" Arogén, som dock verkat positiva till det.
Erik Lillsjö har inte varit ett lika säkert kort men han har inte kastat in handduken, även om han gnällde lite på att man faktiskt behövde springa på en division 7-träning. 
Lillsjö verkar dock ändå positiv till fortsatt spel. Enligt honom själv "utesluter han ingenting. Är öppen för fortsatt spel och kontraktdiskussioner".
Vi låter även HCBB-kaptenen svara på ryktet om hans spel i ett annat korp-lag, Tunga Grabbar.
- Det är bara en plojsak. Jag hoppade mest på för snällhetens skulle eftersom de behövde en målvakt men jag kan inte förneka att det är roligt. Självklart kommer HCBB i första hand och det är det laget som gäller, säger "El Capitano".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0